Ben jij die creatieve gewichtsconsulent die zich richt, of gaat richten, op het geven van lezingen, workshops en cursussen? Dan is deze webinar serie echt voor jou bedoeld!

Het organiseren van een kookworkshop of het meenemen van hapjes naar een cursus of lezing is namelijk niet zonder risico’s. Of je dit nu organiseert vanuit je eigen praktijk (huis) of vanuit een externe locatie er zijn weldegelijk regels aan verbonden. Hoe zorg jij ervoor dat dit veilig gebeurt? Ben jij op hoogte van alle regels omtrent voedselveiligheid?

In de opleiding gewichtsconsulent leerde je alle facetten van het organiseren van een lezing, workshop of cursus echter komt voedselveiligheid maar beperkt aan bod. Om die reden organiseert de BGN een webinar serie met het thema “Voedselveiligheid”

De serie bestaat uit twee webinars van 2,5 uur en worden “live” uitgezonden.

Ze worden verzorgd door Isabelle Groenstege van My FoodStyle en vinden plaats op 24 januari ’24 en 29 februari ’24. Van 19.00 uur tot 21.30 uur. Je kunt deelnemen aan één of beide webinars. De reeks is afzonderlijk te volgen.

In webinar 1 staat “Voedselveiligheid, de basis” centraal en in webinar 2 “Voedselveiligheid in jouw bedrijf”.

Webinar 2: Voedselveiligheid in jouw bedrijf 29 februari ’24 van 19.00 uur tot 21.30 uur (met twee korte pauzes)

  • Verzorgen van (kook)workshops
    • Wetgeving
    • Randvoorwaarden voor voedselveiligheid (korte herhaling)
    • HACCP en hygiënecodes
    • Warenwetbesluit Informatie Levensmiddelen (WIL)
  • Voorlichten aan cliënten
    • Voedselveiligheid in huis
    • Veel gestelde vragen
    • Hulpmiddelen bij voorlichten
  • Veel voorkomende risico’s per processtap
  • Opslaan, coderen, bereiden, terug koelen, serveren en schoonmaak

klik hieronder om je aan te melden

Deelname is gratis en je ontvangt 2,5 nascholingspunt.

Ben jij er bij? Schrijf je in via onderstaande link
BGN – Leden portal (g
ewichtsconsulenten.nl)