Gezonde voeding, voldoende bewegen en goed slapen vormen de basis van een leefstijl waardoor de kans op ziekten kleiner wordt. De gedragsverandering die hiervoor nodig is blijkt voor veel mensen een flinke uitdaging.

Roel Hermans (gepromoveerd aan de Radboud Universiteit en oprichter van LeefstijlLab) neemt ons mee in de wetenschap op het gebied van verandering van eetgedrag. De lezing vindt plaats op 18 november tussen 13:30 uur en 16:00 uur en zal uit twee delen van 1 uur bestaan.

Tijdens het eerste deel gaat Roel in op de wetenschappelijke theorie en zal hij je meenemen in de wereld van gezondheidsbevordering en gedragsverandering. In het tweede deel van de lezing wordt deze theorie vertaald naar de praktijk. Roel vertelt in dit deel meer over het evidence-based veranderen van eetgedrag o.a. bij kinderen en jongeren.

Na afloop zal je meer kennis hebben over de relatie tussen gezondheid, voeding en gedrag. Met concrete handvatten zal je aan de slag kunnen met het evidence-based veranderen van het eetgedrag van jouw cliënt.

Log als BGN-lid direct in om je in te schrijven voor deze training!

We zien je aanmelding met veel plezier tegemoet!