Loading…

Aan de slag als BGN-gewichtsconsulent

Wil jij ook aan de slag om Nederland een stukje vitaler en gezonder te maken? Als BGN-gewichtsconsulent help je mensen op weg met het stap voor stap verbeteren van hun voedingspatroon. We zijn ervan overtuigd dat je met kleine veranderingen de basis legt voor een blijvend resultaat. Dat doen we met gewoon gezonde voeding en een op de cliënt afgestemd advies.

Richtlijnen Goede Voeding

De adviezen die we geven, zijn niet zomaar uit de lucht gegrepen, maar hebben een wetenschappelijke basis. Door het volgen van de Richtlijnen Goede Voeding kunnen onze cliënten rekenen op een onderbouwd voedingsadvies.

Vakkundig voedingsadvies

Verder werken we niet met afslankproducten en maaltijdvervangers. En oh ja, we hechten veel waarde aan het up-to-date houden van onze kennis, zodat onze cliënten kunnen rekenen op een vakkundig advies.

Sluit je aan!

Spreekt dit je aan en voldoe je aan onze lidmaatschapseisen? Schrijf je in als kernlid bij onze beroepsvereniging en maak het verschil! Nog in opleiding? Dan is het aspirantlidmaatschap wellicht wat voor jou!

De kosten voor het BGN-kernlidmaatschap bedragen € 179,73 per lidmaatschapsjaar (incl. btw). Daarnaast vragen wij eenmalige inschrijfkosten van € 41,08 (incl. btw).

Voor het aspirantlidmaatschap betaal je € 77,02 per lidmaatschapsjaar (incl. btw). Daarnaast vragen wij eenmalige inschrijfkosten van € 25,67 (incl. btw).