kwalitatief onderwijs

Onze leden beschikken over een afgeronde geaccrediteerde opleiding bij één van de volgende instituten. Overweeg je om een opleiding te doen tot gewichtsconsulent en je daarna aan te sluiten bij de BGN, kies dan een opleiding uit onderstaande mogelijkheden. Om lid te mogen worden van BGN leg je een centraal examen (TCI) af. Zo waarborgen we de kwaliteit en de homogeniteit van onze BGN-gewichtsconsulenten.

word lid van de bgn

Erkende BGN opleidingen

AALO

Academie voor Holistisch Coachen

benVitaal Academy

CIVAS

Laudius

Leefstijlwijzer Opleidingen

LOI

NCOI Opleidingen

NHA

NTI

Opleidingen 2000

Scheidegger

Start2Move

SUMMA & Bedrijf

Vonk

MBO Voeding- en Leefstijladviseur

Nascholing voor kwaliteitswaarborging

Leden van onze beroepsvereniging zijn verplicht om zich na te scholen. Elke drie jaar schrijf je minimaal zestig nascholingspunten bij. De BGN biedt een zeer uitgebreid geaccrediteerd nascholingsaanbod dat bereikbaar is via het interne BGN-nascholingsoverzicht waar alleen leden toegang toe hebben. Heb je jouw diploma bij de start van je lidmaatschap langer dan twee jaar geleden behaald, dan haal je in de eerste periode van drie jaar tachtig nascholingspunten.

Naast de ruime variëteit aan opleidingen, cursussen en e-learnings bieden we onze leden ook bijeenkomsten, zoals een nascholing op locatie en de BGN-dag, waarop niet alleen punten worden behaald, maar ook genetwerkt kan worden met collega’s.

De nascholingsplicht gaat in op het moment dat je kernlidmaatschap start. Scholingen die je vóór de start van het kernlidmaatschap hebt afgerond, tellen dus niet voor de nascholingsplicht mee.

Aanbieders van Onderwijs

Bent u opleider en wilt u een opleiding of nascholing door ons laten accrediteren?
Neemt u dan contact op met ons secretariaat: [email protected]
contact
Share This