Homepage   |   Nieuwsarchief   |   Contact

Voordelen aspirantlidmaatschap

  • Het aspirant lid heeft toegang tot alle reguliere BGN activiteiten.
  • Het aspirant lid heeft toegang tot het besloten gedeelte van de website dat speciaal is ingericht voor aspirantleden. 
  • Het aspirant lid mag de Algemene ledenvergadering bezoeken, maar heeft geen stemrecht.
  • Het aspirant lid ontvangt maandelijks de BGN-nieuwsbrief.
  • Het aspirant lid kan gebruik maken van aanbiedingen en kortingen die door de BGN worden aangeboden, zoals voor voedingsberekeningsprogramma's en vakliteratuur.

Voordelig abonnement Voeding Nu

Voeding Nu is hét journalistieke vakmedium over voedsel, voeding en gezondheid. Het vakmedium houdt gewichtsconsulenten en voedingsdeskundigen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de voedingswetenschap en vertaalt deze naar de praktijk. 

In samenwerking met Voeding NU biedt de BGN u nu de mogelijkheid om dit vakblad voordelig te bestellen.

BGN-leden profiteren het eerste jaar van maar liefst 50% korting! Daarnaast profiteert u in het tweede jaar van 35% korting op het dan geldende reguliere abonnee tarief. 

Toegang besloten gedeelte website

U krijgt toegang tot het besloten gedeelte van deze website voor aspirantleden. U krijgt in het besloten gedeelte toegang tot het Startershandboek en verder kunt u er o.a. voedingsberekeningsprogramma's met korting bestellen of een voordelig abonnement afsluiten op het vakblad VoedingNu! Ook heeft u hier (zij het beperkt) toegang tot documenten die de BGN beschikbaar stelt aan haar leden, zoals nieuwsbrieven, stukken t.b.v. de Algemene ledenvergadering en presentaties van door de BGN georganiseerde nascholingen.

© Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland 2012 Contact