Homepage   |   Nieuwsarchief   |   Contact
Lid worden BGN
Inloggen
Nu aanmelden als   of 

BLOG 'Ticket to a Healthy You'

Met de zomer in het vooruitzicht, de zon die weer wat vaker schijnt en de zomerkleding die uit de kast tevoorschijn komt breekt ook een periode aan waarin we weer wat meer van onszelf laten zien. Het mooie weer vraagt om luchtigere en vaak blotere kleding. En dat maakt dat je je automatisch meer bewust bent van je lichaam en hoe je in je vel zit.

Zit jij lekker in je vel?

Misschien ben je de afgelopen jaren moeder geworden en heb je nog niet helemaal het lichaam terug zoals je het kende voor je zwangerschap. Of je nadert de overgang en merkt daarbij dat je lichaam verandert. Maar het kan ook zijn dat je gewoon een paar kilo kwijt wilt bij de gedachte dat je straks weer in bikini moet.

Je gezondheid is belangrijk. Maar misschien nog wel belangrijker voor jou is dat je lekker in je vel zit. Als je te zwaar bent, mis je dat gevoel soms. Misschien laat je leuke dingen aan je voorbij gaan, remt je gewicht je in je dagelijkse doen en laten. Dat is zonde en je kunt er wat aan doen.

Met kleine veranderingen kun je veel bereiken

Wij geloven dat er altijd een keuze is voor positieve verandering en willen jou meenemen op een ontdekkingstocht. Een reis naar de beste versie van jezelf, erachter komen wat nu écht gezond is, jezelf beter leren kennen. We willen je inspireren en enthousiasmeren. Reis je met ons mee?

Met onze campagne ‘Ticket to a Healthy You’ bieden we je simpele recepten voor lekkere en gezonde gerechten, geven we tips en inspiratie voor een vitaal leven. We willen je laten zien dat je met kleine veranderingen die je consequent doorvoert een blijvend resultaat kunt bereiken.

Start je reis en leer omgaan met de uitdagingen op je pad

Het aangaan van deze reis is misschien nog wel belangrijker is dan de eindbestemming. Natuurlijk wil je dat gewicht kwijt. Maar de stappen die daartoe kunnen leiden, het proces dat je doormaakt, je valkuilen en moeilijke momenten leren kennen, van je pad afraken en dan toch weer terug op de route komen. Dat is de reis waar het bij iedere verandering over gaat. En hoe beter je die uitdagingen kent, hoe beter je in staat bent om koers te houden. De koers die je voor jezelf hebt bepaald.

Volg je onze campagne de komende weken en start je eigen reis. Bepaal je bestemming en zet actief stappen naar de beste versie van jezelf. Wat is jouw eerste reisdoel?

Gezonde groet, Maike


Maike is communicatiemedewerker voor de BGN. Zij heeft interesse in alles wat te maken heeft met gezondheid en gedrag. Vanuit haar achtergrond als gezondheids-wetenschapper en gewichtsconsulent blogt zij de komende tijd in het kader van de campagne 'Ticket to a Healthy You'.

 

Ps. Reageren kan via PR@gewichtsconsulenten.nl of via onze Facebookpagina @BGNGewichtsconsulenten.

© Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland 2012 Contact