Homepage   |   Nieuwsarchief   |   Contact
Lid worden BGN
Inloggen
Nu aanmelden als   of 

Workshop Menu make-over

Margriet Winter Fair, 17 t/m 23 november, Brabanthallen Den Bosch.

Dagelijks om:

  • 10:45 - 11:30
  • 11:45 - 12:30
  • 12:45 - 13:30
  • 14:15 - 15:00
  • 15:15 - 16:00
  • 16:15 - 17:00

BGN verzorgt workshops tijdens de Margriet Winter Fair

Ben je toe aan verandering? Loop je al langer met het idee dat je nu echt gezonder wilt gaan eten of meer wilt bewegen? Wacht dan niet tot het nieuwe jaar, maar zet nu de stap! Met onze najaarscampagne 'Dag Oud, Hallo Nieuw' laten we je zien dat je met kleine aanpassingen in je dagelijks leven veel kunt bereiken. 

Volg onze workshop 'Menu make-over' tijdens de Margriet Winter Fair

Als onderdeel van de campagne geven we dagelijks workshops tijdens de Margriet Winter Fair van 17 t/m 23 november in de Brabanthallen in Den Bosch. In de workshop 'Menu make-over' leer je hoe je elk (kerst)gerecht met relatief simpele aanpassingen net een beetje gezonder maakt. Voor deze workshops is inschrijven vereist. Dat wil zeggen dat je je op de dag dat je de Margriet Winter Fair bezoekt, kunt inschrijven bij de inschrijfbalie. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Maar wees er snel bij, want vol is vol! Zien we je op de Margriet Winter Fair?

Of neem contact op met een gewichtsconsulent in je eigen regio

Ben je tijdens de Margriet Winter Fair niet in de gelegenheid om de workshop te volgen? Geen nood. De BGN-gewichtsconsulenten in je eigen regio adviseren je graag over je voeding en een gezonde leefstijl. Een deel van hen zal ook de workshop 'Menu make-over' aanbieden. Inmiddels zijn er landelijk zo’n 2000 BGN-gewichtsconsulenten actief. Je vindt ze via de 'Vind een gewichtsconsulent' op deze website.

Direct zelf aan de slag

Wil je nu al aan de slag om gezonde verbeteringen aan te brengen in je dagelijks leven? Volg dan onze Facebookpagina. We inspireren je met tips om je voeding en leefstijl stap-voor-stap aan te passen. Dagelijks een rondje lopen, meer groente toevoegen aan je menu, op de fiets naar je werk of frisdrank vervangen door water. Zomaar wat stappen die je kunt zetten om jezelf fitter en energieker te voelen.

Volg je ons en zet je de eerste stap? 'Dag Oud, Hallo Nieuw'.

© Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland 2012 Contact