Homepage   |   Nieuwsarchief   |   Contact

Noedelsoep met garnalen

Hoofdgerecht met vis - 4 personen

Ingrediënten:

  • 1 blik kokosmelk light (400 ml)
  • 2 kippenbouillontabletten minder zout 
  • 1 pak volkorennoedels (250 gram)
  • 2 zakken Thaise wokgroente (á 400 gram per zak)
  • gepelde garnalen (300 gram)
  • 1 eetlepel vissaus

 

Bereiden:

  • Breng in een soeppan de kokosmelk en 750 ml water met de bouillontabletten aan de kook.
  • Breek de noedels in stukken en voeg toe.
  • Voeg de wokgroente en garnalen toe en warm 5 minuten mee.
  • Breng de soep op smaak met de vissaus.

 

Tip:

Thaise wokgroenten bevatten rode peper. Houd je niet zo van pittig eten? Gebruik dan Chinese wokgroenten.

 

Voedingswaarde*:

Per persoon

Energie (kcal)   Vet (g) Verzadigd vet (g)   Eiwit (g)  Koolhydr. (g) Vezels (g)  Zout (g)
328 11,3 7,0 20,2 32,4 6,6 1,9

  

(*) hoewel zorgvuldig vastgesteld, kunnen aan deze gegevens geen rechten worden ontleend.  © Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Recepten en aanvullende informatie zijn alleen voor persoonlijk gebruik.

© Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland 2012 Contact