vitaliteit voor je medewerkers

Doet u al iets om de vitaliteit van uw medewerkers te ondersteunen? Tevreden en vitale collega’s zitten beter in hun vel, zijn productief en minder vaak afwezig door ziekte.

Ga in gesprek met de bgn

gezond op en aan het werk

Het is slim om bij het bereiken van gezondheidsdoelstellingen in uw organisatie een BGN-gewichtsconsulent in te zetten. Hij of zij biedt een enorme toegevoegde waarde om snel en concreet, individueel of in groepen, voedings- en bewegingsvoorstellen te doen in het voordeel van uw werknemers en uzelf.

onderscheid jezelf als werkgever

Maak het onderscheid als werkgever met tertiaire arbeidsvoorwaarden! Onderscheid u in positieve zin met vitaliteits-/voedings-/gewichtscoaching door een BGN-gewichtsconsulent als belangrijke arbeidsvoorwaarde voor uw werknemers. U kunt een leuk aanbod inrichten in uw bedrijf in samenwerking met een BGN-gewichtsconsulent.

advies uit de praktijk

Veel van onze consulenten komen van origine uit het bedrijfsleven, het onderwijs of de gezondheidszorg. Daarom kunt u met hen prima sparren over de door u gewenste dienstverlening en kijken wie het beste bij uw organisatie past. In alle gevallen zal een BGN-gewichtsconsulent op maat gemaakte en effectieve programma’s bieden, of leuke workshops of lezingen kunnen verzorgen.

sportscholen

Wilt u een completer aanbod in uw sportschool? Wilt u dat uw sporters op een gezonde manier aan hun voeding en leefstijl werken? Wilt u kunnen rekenen op deskundig advies en op maat gemaakte programma’s voor uw klanten?

Wilt u samenwerken met één van onze leden? Dat kan! Kijk in ons overzicht wie er in uw buurt is gevestigd. Contact is zo gelegd.

EEN GEZONDE SAMENLEVING DOEN WE SAMEN

Wij praten graag met u verder!

Share This