Join the club, word aspirantlid van de bgn

Als aspirantlid bieden we jou de gelegenheid om je al tijdens je opleiding tot gewichtsconsulent te oriënteren op het beroep en het voeren van een praktijk. Als aspirantlid heb je toegang tot alle BGN-activiteiten, waaronder de jaarlijkse BGN-dag (inclusief Algemene Ledenvergadering). Als aspirantlid hoef je nog geen nascholingspunten te behalen: je bent immers nog in opleiding. Uitgebreide informatie over de voordelen en lidmaatschapseisen van je op de ledenpagina.

ben je al gewichtsconsulent?

Als kernlid maak je deel uit van een uitgebreid netwerk en profiteer van je veel voordelen.
word kernlid

Contact met de bgn

Heb je vragen? Kijk eerst of je het antwoord op de website terug kunt vinden. We hebben zoveel mogelijk informatie via de website beschikbaar gesteld.

Als je het antwoord op je vraag niet terug kunt vinden, zijn wij per e-mail ([email protected]) en telefonisch (085 – 90 22 867 op werkdagen van 09:00 tot 12:30 en 13:30 tot 16:00 uur) bereikbaar.

Leden stellen hun vraag bij voorkeur via het Ledenportaal, via Mijn correspondentie.

ContactFormulier

Heb je een vraag, wil je lid worden of heb je een vraag over de vergoedingen? Vul dan je gegevens in en stel je vraag in het berichtenvenster. We komen dan zo snel mogelijk bij je terug.

3 + 11 =

Share This